Praktiske oplysninger

Morgenmad

​Børnehytten tilbyder morgenmad hver dag fra kl 6.30 til 7.45. Vi spiser havrefras, havregryn eller havregrød, og en hjemmebagt bolle med ost og/eller syltetøj. I Børnehytten må man også gerne få en smule sukker på sin bolle hvis det er det man har lyst til.

Frokost

​Man skal have sin egen madpakke med i Børnehytten. (Husk navn på madkassen ). Madkassen skal ligge i køleskabet i fællesrummet / hos lopperne.

Børnene bliver tilbudt både mælk og vand til deres mad.


Hvis børnene ikke kan spise alt maden i madpakken, lægges det tilbage i køleskabet. Tit er det godt, at have en mad til senere på dagen. Husk at kigge i køleskabet, om der er gemt mad.

Frugt

​I skal selv medbringe frugt, hvis børnene er her efter kl. 14.00.


Slik og kage er ikke frugt.

Det er en god ide med en ekstra mad til frugt.

Frugt til lopperne lægges i deres frugtposer i kurven på stuen eller i køleskabet. Frugt til Tudserne og Sommerfuglene har plads i frugtposen

Frugtposen skal ligge i kurven i køkkenet eller i køleskabet. I skal ikke tage frugtposen med hjem, den har plads i kurven, og den vil blive vasket en gang om ugen.


Vi tilbyder vand til frugten.

Middagssøvn

​Børnene har mulighed for at sove til middag, hvis de har brug for det.

Barnets sovemønster aftales med personalet.

Hvis jeres børn har forskellige vaner ved middagssøvnen, vil vi meget gerne tage disse hensyn, hvis det er muligt. Så husk at oplyse om sut, nusseklud, ble m.m.


Sovetid for Lopperne er afhængig af behov og aktivitet.

Nogle børn har behov for at sove flere gange om dagen, andre har kun behov for at sove til middag. Lopperne sover i barnevogn (som forældrene selv medbringer), eller i små senge på stuen.

Sovetid for Tudserne er mellem kl. 12.00 - 13.30.

De tudser som skal sove ligger i små senge på stuen.

Sommerfuglene sover ikke til middag.

Fødselsdage

​Når et barn har fødselsdag, flager vi ude som inde.


Vi fejrer fødselsdag i gruppen, og børnene har mulighed for selv at vælge, hvad vi skal have at spise. Det kan være is som Børnehytten serverer eller noget barnet selv har med hjemmefra. Dette aftales med stuens personale. Børnene er med til at forberede fødselsdagsfesten, da der skal dækkes fint bord.

Vi fotograferer, og billederne bliver lagt på stuens facebook side.


Nogle forældre vælger at invitere stuen hjem til privat fødselsdagsfest. Det vil vi gerne, og det aftales med personalet fra stuen.

Kontaktoplysninger

Børnehytten Kettinge Gl. Savværk

Rågelundevej 2,
​4892 Kettinge

Telefon: 64 65 76 78

E-mail: leder@boernehytten.dk

Om institutionen

Børnehytten bor i den tidligere direktørbolig til Savværket. De fysiske rammer bærer præg af stedets fortid med hjemlige omgivelser og hjemlig hygge, hvor der er rart at være for børn og voksne.

Børnehytten Kettinge Gl. Savværk
Rågelundevej 2
4892 Kettinge
Tlf.: 42171287
CVR: 33735375
leder@boernehytten.dk

Børnehytten Kettinge Gl. Savværk
Rågelundevej 2
4892 Kettinge
Tlf.: 42171287
CVR: 33735375
leder@boernehytten.dk

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os ved spørgsmål. Udfyld venligst nedenståede kontaktformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt