Praktiske oplysninger

Morgenmad

​Børnehytten tilbyder morgenmad hver dag fra kl. 6.15 til 7.30. Vi spiser cornflakes, havregryn (havregrød til de yngste), og en rugbrødsmad med ost og/eller syltetøj.

Frokost

​Man skal have sin egen madpakke samt drikkedunk med i Børnehytten. (Husk navn på). Madkasse og drikkedunk skal lægges i stuernes køleskab om morgenen når I møder ind. OBS! - Næring giver læring - vi henviser derfor derfor til sundhedsstyrelsens kostråd (se Børnehytten kostpolitik).


Hvis børnene ikke kan spise alt maden i madpakken, lægges det tilbage i køleskabet. Tit er det godt, at have en mad til senere på dagen. Husk at kigge i køleskabet, om der er gemt mad.

Frugt

​Ca. kl. 13.30-14 spiser vi frugt i Børnehytten - I skal selv medbringe spiseklar frugt i særskilt bøtte (Husk navn) - vi oplever tit en ekstra eftermiddagssult, derfor er det en god idé med en klapsammenmad at supplere med til frugt.

Middagssøvn

​Børnene har mulighed for at sove til middag, hvis de har brug for det.

Barnets sovemønster aftales med personalet.

Hvis jeres børn har forskellige vaner ved middagssøvnen, vil vi meget gerne tage disse hensyn, hvis det er muligt. Så husk at oplyse om sut, nusseklud, ble m.m.


Sovetid for Lopperne er afhængig af behov og aktivitet.

Nogle børn har behov for at sove flere gange om dagen, andre har kun behov for at sove til middag. Lopperne sover i barnevogn, eller i små senge på stuen.

Sovetid for Tudserne er mellem kl. 12.00 - 13.30.

De tudser som skal sove ligger i små senge på stuen.

Fødselsdage

​Når et barn har fødselsdag, flager vi ude som inde.


Vi fejrer fødselsdag i gruppen, og børnene har mulighed for selv at dele ud på stuen. Dette aftales med stuens personale. Børnene er med til at forberede fødselsdagsfesten, da der skal dækkes fint bord. Vi fotograferer, og billederne bliver lagt på KUMBA.

Nogle forældre vælger at invitere stuen hjem til privat fødselsdagsfest. Det vil vi gerne, og det aftales med personalet fra stuen.

Kontaktoplysninger

Børnehytten Kettinge Gl. Savværk

Rågelundevej 2,
​4892 Kettinge

Telefon: 64 65 76 78

E-mail: leder@boernehytten.dk

Om institutionen

Børnehytten bor i den tidligere direktørbolig til Savværket. De fysiske rammer bærer præg af stedets fortid med hjemlige omgivelser og hjemlig hygge, hvor der er rart at være for børn og voksne.

Børnehytten Kettinge Gl. Savværk
Rågelundevej 2
4892 Kettinge
Tlf.: 42171287
CVR: 33735375
leder@boernehytten.dk

Børnehytten Kettinge Gl. Savværk
Rågelundevej 2
4892 Kettinge
Tlf.: 42171287
CVR: 33735375
leder@boernehytten.dk

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os ved spørgsmål. Udfyld venligst nedenståede kontaktformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt