Lærerplaner

Indledning:

Alle børn har forskellige behov, er forskellige i udvikling og har forskellig baggrund. Ingen børn er ens. Derfor skal vi behandle hvert barn forskelligt, for at give dem mulighed for at udvikle sig til det menneske, det gerne vil være. Det skal gøres med voksne som er omsorgsfulde, lyttende og forstående overfor, hvor i udviklingen barnet er.

Vi vægter børns personlige og sociale udvikling højt, og mener det er vigtigt at børn kan lide sig selv, at de evner at indgå i nære relationer og trives i sociale fællesskaber, da dette er færdigheder, der skal bruges gennem hele livet.

Endvidere mener vi det er vigtigt at børn får tid og mulighed til fordybelse, og det sker bl.a. gennem legen, hvor børn tilegner sig nye kompetencer. Det er gennem legen børnene lærer sig selv og deres krop at kende, og på den måde får de et forhold til den omverden de lever i.

 

På nedenstående beskrives de 6 kompetencer som indgår i Børnehytten Kettinge Gl. Savværks læreplaner for:

1.                 Alsidig personlige udvikling

2.                 Sociale kompetencer

3.                 Sproglig udvikling

4.                 Krop og bevægelse

5.                 Naturen og naturfænomener

6.                 Kulturelle udtryksformer og værdier

 

Lærerplan for vuggestuen

Lærerplan for børnehaven 

 

Til forside
Tlf.: 64 65 76 78    | [email protected]

Børnehytten Kettinge Gl. Savværk    |    Rågelundevej 2, 4892 Kettinge    |    Tlf.: 64 65 76 78    |    leder@boernehytten.dk    |    CVR: 33735375

Se vores Facebook side her...